KONYA / KULU - Kozanlı 75.Yıl Birol Polat Ortaokulu

Kas

Okulumuz 10 Kasım´da Büyük Önder Atatürk´ü saygıyla ve özlemle andı. Siren, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan tören öğrencilerimizin şiirleri, slayt gösterileri ve oratoryo ile son buldu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

Bir süredir yapımı devam eden halı sahamız öğrencilerin kullanımına açıldı.

Ekm

Okulumuzda 15 TEMMUZ ŞEHİRLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ kutlandı. Günün anısına pano hazırlandı.

Haz

25.05.2017 tarihinde Kozanlı Gökgöl Kuş Cenneti´nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultanahmet KAYMAK, okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerin katılımıyla Uçurtma Şenliği ve okul pikniği yaptık. Tüm yılın yorgunluğunun atıldığı etkinliğimizde gülen yüzlerimizle evimize döndük.

Haz

Okulumzda Tübitak Bilim Fuarı öğrencilerin projeleriyle gerçekleşti.

Haz

Okulumuzda Anneler Günü, mahallemizin bütün annelerinin katılımıyla kutlandı. Misafirlemize gül dağıtıldı, çikolata ikram edildi.

Haz

Okulumuzda Peygamber Efendimiz (SAV)´i anmak için Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Bahar YAĞCI koordinatörlüğünde resim sergisi açtık. Sergimizin açılışında günün maneviyatına uygun olarak o günkü askerlerimizin kumanyası olan Üzüm Hoşafı ve Ekmek ikram edildi. Sergimizin açılışını yapan Kaymakamımız Mehmet Uğur ASLAN´ a, Belediye Başkanımız Ahmet YILDIZ´ a, Daire Amirleri ve Kurum Müdürlerimize, kıymetli vatandaşlarımıza, görevini aşkla yapan meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışması 3. Grup elemelerinde bugün Altılar Gültekin Tuncer Ortaokulu, Canımana Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu, Zincirlikuyu Ortaokulu, Karacadere Ortaokulu ve Kozanlı Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu yarıştı. Grup elemesinde okulumuz birinci olarak ilçe finaline katılmaya hak kazanmıştır.

Ock

Öğrencilerimiz yaptıkları kardan adamla karın tadını doyasıya çıkardı.

Ara

Okulumuz bahçesine yapılması planlanan Spor Tesislerinin etüt çalışması için okulumuza teşrif eden Spor Toto Muhasebe Müdürü Ahmet GÖNÜLAL, Belediye Başkan Yardımcımız İsmail SELVİ, Meclis Üyemiz Musa BAŞODA ve Muhtarımız Oktay GÖLCÜK´e teşekkür ederiz. Gösterdikleri ilginin başarıyla taçlanmasını dileriz.

Ara

Okulumuzda "Tutum, Yatırım ve Türk Malları" haftasını kutladık. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk ve ışık bizim ve ülkemizin yolunu aydınlatıyor.

Ara

Okulumuza taşıma kapsamında köy ve yaylalardan öğrenci getiren şoförlerimizle toplantı yaptık. Davetimize icabet eden bölgemiz okul müdürlerine ve şoförlerimize teşekkür ederiz.